Πρόγραμμα τριήμερης εκδρομής στον Κορινθιακό

Παρασκευή μεσημέρι αναχώρηση ώρα 15.00 απο την μαρίνα Πατρών.

Ανοίγουμε πανιά και πλέουμε στο Πατραικό κόλπο πηγαίνοντας να περάσουμε κάτω απο την υπέροχη γέφυρα που ενώνει Ρίο με Αντίριο «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ», κατευθυνόμενοι προς την όμορφη Ναύπακτο.

Το πρώτο βράδυ μένουμε στην Ναύπακτο με πρόγραμμα για βόλτα, καφέ, φαγητό, ποτό και οτι αλλο μας κάνει κέφι.

Την επόμενη μέρα Σαββάτο, μετά από γενναίο πρωινό και καφέ, σαλπάρουμε στην μεγάλη θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου. Προορισμός μας το νησί Τριζόνια 16 Ν. Μίλια μακριά απο την Ναύπακτο. Βρίσκεται στα παράλια του νομού Φωκίδος απέναντι απο την πόλη του Αιγίου.

Είναι ενα υπέροχο νησί μικρό σε μέγεθος με μιά μεγάλη μαρίνα, καταφύγειο για πολλά σκάφη το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι σαν ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού, προς το Ιόνιο πέλαγος. Το νησί έχει περίπου 60 σπίτια, λίγα εστιατόρια και καφενεία με μίνι μάρκετ που εξυπηρετούν τους επισκέπτες και τους ντόπιους. Επίσης λειτουργούν 2 ξενοδοχεία και μερικά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Στο νησί δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και μηχανάκια. Το περπάτημα στους καταπράσινους λόφους με την υπεροχη θέα, είμαστε σίγουροι πως θα σας μαγέψει.

Δίπλα στο χώρο της μαρίνας υπάρχει χώρος με γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ για ατελείωτους αγώνες και δραστηριότητες όπως πχ. (ψήσιμο στα κάρβουνα εκλεκτών μεζέδων!!!!! με συντοφιά κρασάκι και μουσική). Την Κυριακή το απόγευμα μετά το φαγητό, το μπάνιο και ότι άλλο θελήσουμε, επιστρέφουμε στην μαρίνα Πάτρας. Ώρα άφιξής μας περίπου 09.00 μμ.

Τιμές τριήμερων εκδρομών

Οι τριήμερες εκδρομές στον Κορινθιακό ή Πατραϊκό στοιχίζουν 120 ευρώ κατά άτομο.

Το ιστιοπλοίκό σκάφος ΑΠΟΛΛΩΝ είναι, όπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας, ένα σκάφος 14 μέτρα με 4 καμπίνες και 2 τουαλέτες. Φιλοξενεί άνετα 8 άτομα και έχει άνετους καθαρούς χώρους. Είναι ένα πολύ αξιόπλοο και σύνχρονο σκάφος που η εκδρομή με αυτό θα σας μείνει αξέχαστη.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: καύσιμα, νερά, πετσέτες, σεντόνια, πρωινά, ένα γεύμα, Φ.Π.Α και ο καπετάνιος.

Ο skipper που θα σας συνοδέψει και θα αναλάβει να περάσετε αξέχαστα είναι πολύ έμπειρος και ευχάριστος άνθρωπος, που γνωρίζει καλά την περιοχή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά μαζί μας στο 6936 654703, καθώς και να πάρετε πληροφορίες για τις εκδρομές μας ή να δηλώσετε συμμετοχή στο ταξιδιωτικό γραφείο FERRYSERVICES Ηρώων πολυτεχνείου 60 στην Μαρίνα Πατρών απέναντι από την καφετέρια CIELO τηλ.2610 455900.